Gezondheid en zorg

MijnGezondheid.net (NL)

De Studentenpraktijk Delft biedt een aantal mogelijkheden om online inzicht te krijgen in je medische zorg. 
Dit doen wij met behulp van een internet portaal:

MijnGezondheid.net

Op dit portaal krijg je via een beveiligde verbinding toegang tot een deel van het medisch dossier. Inloggen gaat door middel van DigiD. Het is toegankelijk voor alle patiënten ouder dan 16, die ingeschreven staan bij onze praktijk.

Wanneer je bent aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net ontvangt je van de zorgverlener hierover een bevestiging. Zodra je als patiënt voor de eerste keer op het portaal van MijnGezondheid.net gaat inloggen zul je het contract met uw zorgverlener digitaal ondertekenen. Hiermee ben je verzekerd van een goede betrouwbare uitwisseling van de medische gegevens.

Online diensten:

Online afspraken maken:
Tot 10 dagen vooruit is het mogelijk online een afspraak te plannen. Dit kan zowel met de arts als met de assistente. Als de online plekken vol zijn, betekent dit niet dat er geen plek meer is. We houden ook ruimte om via de assistente te plannen. Dit kan telefonisch.
(NB vergeet niet bij een afspraak voor oren uitspuiten 3 dagen van tevoren vast te beginnen met 1 keer per dag een klein beetje olie in het oor te druppelen)

E-consulten:
Het is mogelijk via een e-consult een vraag aan de arts of doktersassistente te stellen of iets terug te koppelen. Het gaat om korte, weinig complexe vragen. U kunt binnen 3 dagen een antwoord verwachten. Mocht de vraag te complex zijn of bij ons nog extra vragen oproepen, zal u gevraagd worden toch een reguliere afspraak te maken.

Uitslagen van onderzoeken inzien:
Als uitslagen van bijvoorbeeld bloedonderzoek binnen komen, zullen deze eerst door een arts beoordeeld worden. Vervolgens kunt u ze online inzien. Bij de uitslag zal een advies staan ten aanzien van de interpretatie van de uitslagen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u het advies krijgt nog een afspraak te maken om verdere behandeling af te spreken.